IPA logo crest color

International Police Association

Belgian Section

Driekleur België

Beste leden,

Het EK moet nog beginnen, maar vanaf maandag kan je je inschrijven voor de volgende campagne van de Rode Duivels, namelijk het WK 2018 in Rusland.

Het intern reglement blijft hetzelfde. Deze is te vinden op http://www.ipa-mechelen.be/nl-nl/supportersclub-rode-duivels.

We hebben momenteel een kleine gezellige supportersclub. Het is ook de bedoeling dat dit zo blijft. Wij steken hier veel tijd in, maar doen dit met plezier. Daarom is hetvolgende belangrijk. Enkel personen die lid zijn van IPA (Mechelen of in een andere regionale) kunnen lid worden. In principe nemen we geen buitenstaanders aan. Iedereen die lid is van de supportersclub, mag natuurlijk lid blijven.

Deze campagne wordt opgedeeld in twee periodes:

Periode 1 loopt van 14 maart 2016 tot 1 juni 2016. Wie lid wordt in deze periode betaalt 35 € waarvan er 4 € naar de club gaat. De club betaalt dus 31 € aan 1895. Deze leden ontvangen een gepersonaliseerde sjaal. Op deze sjaal staat je naam, voornaam, lidnummer en supportersclub.
Periode 2 start op 2 juni 2016. Wie na 1 juni lid wordt, betaalt 40 €. Van die 40 € gaat er 3 € naar de club. De club betaalt dan 37 € aan 1895. 
Leden onder de 12 jaar (Kids-club) betalen in beide periodes 20 €. De club betaalt ook 20 € aan 1895.

Wat zijn de voordelen van lid zijn van 1895?

Voorrang op tickets voor thuiswedstrijden
Exclusieve ticketverkoop voor leden voor uitwedstrijden
Unieke gepersonaliseerde sjaal en unieke 1895-pin
Persoonlijke lidkaart (Op deze sjaal staat je naam, voornaam, lidnummer en supportersclub)
10% korting in webshop Belgian Red Devils
Wekelijkse nieuwsbrief
Wedstrijden exclusief voor leden (Bv. win een gesigneerd shirt)
Exclusieve partnervoordelen
Exclusieve Fan Flight-prijzen
Fan Support bij uitwedstrijden 

Hoe word je lid voor de campagne WK 2018?

Supporters die al lid waren tijdens de campagne EURO 2016 en dus al geregistreerd zijn op Fanmanagement kunnen zich inschrijven via hun profiel. Daarvoor gaan ze naar het tabblad ‘Campagnes’, klikken ze op ‘Voeg een campagne toe’ en selecteren ze de campagne ‘Kwalificatiecampagne WK 2018’ en het pakket. Leden moeten opnieuw akkoord gaan met het charter en het reglement.

Supporters die nog geen lid waren tijdens de campagne EURO 2016 schrijven zich in zoals tijdens de vorige campagne via de knop ‘Registreer hier’ op de login-pagina van Fanmanagement.