IPA logo crest color

International Police Association

Belgian Section

Driekleur België

Beste collega,

Graag wil I.P.A. provincie Antwerpen u en uw leden uitnodigen voor haar activiteit op zaterdag 11 december 2021: een vuurwapen-workshop. Deze workshops zijn exclusief voorbehouden voor politie, vanwege de specifieke inhoud van deze workshops. 

Had u graag meer geweten of handvuurwapens, schouderwapen of verboden wapens? We hebben hiervoor contact genomen met enkele vuurwapeninstructeurs, waardoor dit kan doorgaan in een heuse schietclub te 2660 Antwerpen-Hoboken, Fort 8, Hoofdfrontweg 3 in de KKPS HOBSOR vzw. Parkeerplaatsen zijn voorzien.

Er zullen 4 verschillende workshops (4x50’) simultaan doorgaan, waarbij na elk ‘lesuur’ geroteerd wordt met een tussenliggende pauze van 10’. De workshops hebben de volgende inhoud:

  • Initiatie in diverse olympische schietdisciplines, sportdisciplines
  • Initiatie diverse handvuurwapens gebruikt in de schietsport en voorkomend in het criminele milieu
  • Initiatie diverse disciplines met het schoudervuurwapen
  • Workshop kennis verboden wapens

Tijdens de wissels tussen de verschillende workshops is er de mogelijkheid tot het nuttigen van een drankje in de kantine.

De workshops staan onder begeleiding van professionele (politie)mensen die ervaring hebben met de schietsport en de vuurwapens die aanwezig zijn.

Mensen die in bezit zijn van eigen veiligheidsbril en/of oorbeschermers mogen deze zeker meebrengen!

Na afloop van de workshops kan men aansluiten op een barbecue voor de prijs van 15Euro per persoon, waarbij drie stukken vlees, groenten, sauzen, broodjes inbegrepen zijn. Men dient zich hiervoor in te schrijven. Bij minder dan 10 inschrijvingen gaat deze barbecue NIET door. 

We kunnen deze workshops aanbieden voor 55€ (I.P.A. leden) en 60€ (niet-leden). Dit inschrijvingsgeld dient voor het gebruik van de schietstanden, de verplichte dagpas, het gebruik van de vuurwapens en het verbruik van de munitie.

Verplichte documenten mee te brengen naar de club

  • Identiteitskaart.
  • Uittreksel strafregister artikel 596.1-5A (<3maand) -> dit kan heel gemakkelijk via het E-loket van uw gemeente verkregen worden; u krijgt dat in uw mailbox in PDF. (-> dit is een vereiste vanwege het reglement van de schietclub)
  • Covid Safe Ticket

Graag ter plaatse aanwezig zijn ten laatste om 13u30’ om de bovenstaande formaliteiten te voldoen. Om 14u00’ starten de workshops, met voorzien einde omstreeks 18u00’, waarna kan worden gebarbecued.

Hopelijk zien we u daar; het belooft een zeer leuke activiteit te worden, met de mogelijkheid tot napraten bij de barbecue en zo ook collega’s van andere zones te ontmoeten. 

Inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – ten laatste op 06-12-2021.

Uw inschrijving is enkel voldaan na betaling op rekeningnummer BE86 0682 2852 4650 van I.P.A. Provincie Antwerpen met vermelding van de workshop (al dan niet met BBQ) en uw naam (plus lidnummer voor leden).

 

Verspreid dit gerust onder uw ambtscollega’s die mogelijk geen lid zijn van I.P.A., ze zijn zeer welkom!

 

Met vriendelijke groeten,

Servo per Amikeco,

Carine PIETERS

Voorzitter/Président/Präsident/President

I.P.A. Antwerpen