IPA logo crest color

International Police Association

Belgian Section

Driekleur België

Revue Oktober 2020

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beste collega,

 
 
Ik ben sinds 49 jaren lid van I.P.A. Ik ben zwaar gehandicapt aan de onderste ledematen, na een gewone val. In de tijdspanne van 6 maanden heb ik 2  x een chirurgische ingreep ondergaan (metalen stang met 12 bouten om mijn been en mijn enkel op zijn plaats te houden.)
Ik volg nu revalidatie in het ziekenhuis, waar ik een fitnesstoestel ontdekt heb dat mij zeer goed helpt en mijn conditie verbetert.
Ik heb dan besloten (om tijdens de lockdown omwille van corona - revalidatie gesloten) om zelf dat toestel aan te kopen bij de firma Gymna (www.gymna.be). Toen ik vertelde voor wat I.P.A. stond, kreeg in onmiddellijk een korting op de aankoop.
Indien er nog leden zijn die de aankoop van een fitnesstoestel overwegen, zou ik hun willen verwijzen naar de vertegenwoordiger van Gymna : Cédric GIELEN,  0486 / 119217. E-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
SERVO PER AMIKECO !
 
Peeters Willy
BE 15806 LM

This is to inform you that as off 15th of June the I.P.A.-house Martin Beck will be fully operational since the COVID-19 restrictions have been lifted.

Stay safe, stay healthy.

Joe Empsten
I.P.A.-house manager

Infos IPA NAMUR ETE 2019