IPA logo crest color

International Police Association

Belgian Section

Driekleur België

Tijdschrift IPA Limburg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Koraal vzw is een organisatie die tijdens de zomervakantie jeugdvakanties (kampen) met overnachting organiseert voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar. Al deze vakanties worden voorbereid en begeleid door een team van enthousiaste begeleiders. Koraal staat voor jeugdvakanties met een persoonlijke aanpak. Onze groepen zijn niet al te groot.

Koraal organiseert verschillende jeugdvakanties met telkens een specifiek thema waarop activiteiten en uitstappen gebaseerd worden.

Schrijf je online in via http://koraalweb.be/site/index.php/inschrijving-jeugdvakanties met vermelding van de promotiecode “IPA-KORAAL2019” bij het onderdeel extra opmerkingen of kom langs op het algemeen secretariaat van Koraal vzw tijdens de openingsuren.

Otto Veniusstraat 20

2000 Antwerpen

Maandag tot en met vrijdag van 14u00 tot 16u30

Indien u moeite ondervindt om in te schrijven kan u ook telefoneren naar het nummer 03/232 97 72 en vragen naar Sofie Dockx of Alec Geerts 

Een korting van €30 -€40 per ingeschreven jeugdvakantie. Voor de volgende jeugdvakanties krijgt u €30 korting: creaweek, boerderijkamp, bouwkamp en griezelkamp. Voor alle overige vakanties krijgt u €40 korting.

Buiten deze korting die u krijgt als werknemer van BASF zijn er nog andere kortingen en voordelen mogelijk:

-          Vanaf het tweede deelnemende kind uit hetzelfde gezin of vanaf de tweede inschrijving binnen hetzelfde kalenderjaar, krijg je automatisch €15 korting op de deelnameprijs.

-          Indien je geen gebruik maakt van het voorziene busvervoer, krijg je €20 korting op de deelnameprijs.

-          Voor kinderen tot en met 11 jaar ontvang je automatisch een fiscaal attest. 

Bijna alle mutualiteiten voorzien een tussenkomst voor deelname aan kampen. Voor meer informatie kan je terecht bij je mutualiteit.

Op je inschrijving kan je aanduiden of je de jeugdvakantie in één of meerdere schijven wil betalen. Opgelet! De deelnemer is pas definitief ingeschreven na betalen van de factuur (bij betaling in meerdere schijven na betaling van de eerste factuur). Elke factuur dient binnen de 14 kalenderdagen betaald te worden na ontvangst hiervan. Na inschrijving ontvang je een bevestiging met betaalgegevens en praktische informatie.